Hundkurser

Att gå kurs med sin hund är riktigt roligt

Jag driver även Malins Hundkurser och alla dagishundar har 10% rabatt på kursavgiften (gäller inte gästande instruktörer). Hör med oss innan du anmäler dig så får du en rabattkod att använda på hemsidan.

Sort kursutbud av hundkurser i Lidköping

Jag har vardagslydnadskurser, kurser i rallylydnad, aktivering, kantarellsök, freestyle, HtM, hundmöten, klicker och mycket mer. Jag har även workshops och föreläsningar i olika hundrelaterade ämnen.

Ska du köpa hund?

Nästan alla problem som dyker upp med familjehundar beror på att ägaren/hundens familj inte har vetat om vad det är för hund de har skaffat. För att underlätta för nyblivna hundägare att skaffa valp av rätt ras och från bra uppfödare mm har vi med jämna mellanrum har vi köpa-hund-träffar med fika.

På köpa-hund-träffarna tar vi reda på vilken ras/raser som skulle kunna passa dig och din livsstil. Vi diskuterar hur man väljer kennel och föräldrar. Vad man ska tänka på innan man får hem valpen och även när man precis fått hem den. Vi är på hunddagiset så vi passar även på att gå runt och titta hur det ser ut i våra lokaler. Ett perfekt tillfälle att träffa andra blivande hundägare, se sig om i hunddagiset och får en massa bra information som behövs innan man köper en hundvalp.

Efter vår köpa-hund-träff har du fått all information du behöver för att kunna göra ett så bra val för dig och din familj som möjligt när det är dags att välja valp.

Besök malinshundkurser.se för att se hela kursutbudet och för mer information om verksamheten.

DSC_0166