Kunskap, kärlek och respekt

[row]
[span6]

Centralt hunddagis i Lidköping
som drivs med kunskap, kärlek och respekt

Hos oss på hunddagiset Ådi & Gänget gör vi vårt allra bästa för att väntan på husse och matte inte ska kännas så lång. Här får din hund vila, umgås och aktivering i en lagom balans när du är på jobbet.

En dag hos oss på
Ådi & Gänget – centralt hunddagis i Lidköping

  • Alla dagishundar kommer till hunddagiset och de tar det lugnt i sina hundrum.
  • Vi tar en längre promenad mitt på dagen antingen i stadsmiljö eller så tar vi en tur till närliggande skog. Någon gång i veckan blir det en promenad till rastgården för lite bus och lek med dagiskompisarna.
  • 1 rastningsrunda på eftermiddagen. Mental stimulans  med roliga små övningar. De hundar som har valt till extratjänster så som avslappningsmassage, tandvård, tassvård eller extra aktivering får detta.

landningssida-knapp

MFR_6686-d800

Malin Palm Friberg (hunddagisföreståndare)
och hennes sheltie Ådi

[/span6]
[span6]
landningsida_kollage

Vi tar hand om din fyrfotade familjemedlem

Hos oss är hundarna i små stabila hundgrupper om 3-8 individer beroende på rum, mankhöjd och individer. Vi bryter inte en fungerande hundgrupp så din hund har samma hundkompisar varje dag på hunddagiset. I hundgrupperna prioriteras trygghet och stabilitet. Alla individer ska komma till sin rätt och trivas annars är det ingen fungerande hundgrupp. Varje hundrum har soffor, bäddar, filtar och mattor att mysa i.

Personalen är välutbildade och har stor erfarenhet av hundar. Jag som är dagisföreståndare är utbildad via Hundens Hus i Göteborg och har även ett antal instruktörsutbildningar från olika utbildare i ryggen. Vi arbetar inte med bestraffning utan löser problem och inlärning med lugn, trygghet, tålamod och belöning.
[/span6]
[/row]