Hunddagis i Lidköping

Ådi & Gänget - ett centralt hunddagis i Lidköping

MFR_6686-d800
Malin och Ådi

Vi driver vårt hunddagis i Lidköping med kunskap, kärlek och respekt för varje individ.

Jag som är ägare och har huvudansvaret för hunddagiset heter Malin Palm Friberg och jag är utbildad hunddagisföreståndare via Hundens Hus i Göteborg. Förutom hunddagisutbildningen är jag även utbildad hundinstruktör (IMMI-inriktad) och jag är även utbildad instruktör i båda hundsporterna freestyle, htm och rallylydnad.

Jag tävlar med mina två sheltisar i både rallylydnad, freestyle och htm. Bell och Ådi är även med mig på hunddagiset och hjälper till. Ådi har även fått ge namn åt hunddagiset och personifierar verkligen orden kärlek och respekt.

Tveka inte att kontakta mig om du har några frågor angående hunddagiset, butiken eller hundkurserna.

På hunddagiset i Lidköping

1

Små hundgrupper om 3-8 hundar
Vi har 5 st. hundrum i olika storlekar. Grupperna sätts ihop utifrån vilka individer som trivs ihop. Vi mixar kön, raser och ålder för att få harmoniska och trivsamma grupper.

2

Vila och aktivitet i balans
Vila är lika viktig som aktivitet. Hos oss får hundarna 1 långpromenad, rastningsrundor, social stimulans i sin flock och en längre lunchvila.

3

Utbildad personal
Jag som driver hunddagiset har både en hunddagisutbildning från Hundens Hus i Göteborg och är utbildad hundinstruktör (IMMI-inriktad). Övrig personal har också relevant utbildning.